Träning

TRÄNING & COACHNING

Det är inte svårt, det är bara träning! Är du helt nybörjare och vill komma igång eller tappat formen och hitta tillbaka? Du kanske vill utveckla din träning eller bara skapa struktur för att skapa en roligare resa mot dina mål. Jag hjälper dig utifrån dina egna förutsättningar och vad du känner är en lagom nivå för just dig. Du kan välja mellan löpande månadscoachning eller enklare träningsupplägg.

 

SAMTAL

Vårt första möte är alltid en samtal. Du får svara på någral frågor så att jag får en samlad bild av dig och dina målsättningar för att kunna skapa ett träningsupplägg som är rimligt och genomförbart.

 

TESTER

För att kunna följa upp dina träningsresultat genomför vi tester av din fysiska status.

 

MÅNADSABONNEMANG

Långsiktig och kontinuerlig coachning där träningsupplägget skapas från dina förutsättningar och målsättningar. Vi stämmer av träningen varannan vecka och justerar upplägget om det behövs.

 

Behöver du stämma av oftare? Då kan du alltid köpa till tjänsten "Bollplank".

KOM-IGÅNG-PAKET

Ett 12 veckors träningsupplägg för dig som är nybörjare eller ur form och vill få bättre kondis. Du vill sköta träningen på egen hand, men ändå ha ett verktyg som ger dig lite struktur och ordning på träningen.

 

Vill du starta och avsluta med ett konditionstest kan du komplettera med det.

TRÄNA I GRUPP

Om ni är några stycken som vill träna tillsammans, på jobbet, grannar eller i kompisgänget? Träningen kan vara styrka, rörlighet, teknik eller kondition, beroende på målsättning och genomförs utomhus.

 

Rekommenderas för grupper på 4-8 personer.

SYRETOPPEN - Träning för fys & flås

Harvägen 17, 187 51 Täby

E-post: hej@syretoppen.se